برای استفاده بیشتز از مواد غذایی پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگش را بگیرید و با پوست سفید و پره های داخلش آن را بخورید چون مواد معدنی زیادی در پوست سفید آن وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای کسانی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شدهَمفید است.از پرتقال برای کم کردن وزن می توانید استفاده کنید.طرز استفاده به ان صورت است که یک عدد پرتقال و ۳ عدد لیموترش را پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم کنید بعد آن را داخل دیگی ریخته  و به آن نیم لیتر آب اضافه کنید  به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.سپس ۳ قاشق عسل به آن اضافه کرده و مجداا به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و آن را صاف کنید.از این شربت ۳ فنجان در روز بنوشید تا وزن شما به عدد دلخواه برسد.