کیوی
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین Cاست.مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است.همچنین دارای ویتامین هایAوEو کلسیم٬آهن . اسیدفولیک است.کیوی دارای مقدار زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است٬بنابراین اگز غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید٬می توانید با خوردن یک عدد کیوی٬هضم آن را برای معده آسان تر کنید!یادتان باشد کیوی مقدار زیادی اگزالات دارد که این ماده باعث تشکیل سنگ کلیه و کیسه صفرا می شود.بنابراین اگر مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا هستید٬بهتر است چشمتان را روی خواص این میوه ببندید!
کیوی سرشار از ویتامین Cاست.مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است.همچنین دارای ویتامین هایAوEو کلسیم٬آهن . اسیدفولیک است.کیوی دارای مقدار زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است٬بنابراین اگز غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید٬می توانید با خوردن یک عدد کیوی٬هضم آن را برای معده آسان تر کنید!یادتان باشد کیوی مقدار زیادی اگزالات دارد که این ماده باعث تشکیل سنگ کلیه و کیسه صفرا می شود.بنابراین اگر مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا هستید٬بهتر است چشمتان را روی خواص این میوه ببندید!
نویسنده:دکتر هرمز انصاری
+ نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 13:57 توسط Amigo Wolf
|
به نام خالق من،خدای وطنم...ایران