کیوی


کیوی سرشار از ویتامین Cاست.مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است.همچنین دارای ویتامین هایAوEو کلسیم٬آهن . اسیدفولیک است.کیوی دارای مقدار زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است٬بنابراین اگز غذایی پرگوشت و سنگین میل کردید٬می توانید با خوردن یک عدد کیوی٬هضم آن را برای معده آسان تر کنید!یادتان باشد کیوی مقدار زیادی اگزالات دارد که این ماده باعث تشکیل سنگ کلیه و کیسه صفرا می شود.بنابراین اگر مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا هستید٬بهتر است چشمتان را روی خواص این میوه ببندید!

نویسنده:دکتر هرمز انصاری